Aku cukup menyampah

Wednesday, June 26, 2013

Kau yang gelak agagagaga.. aku rasa kau terencat akal..

[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely..] .

8 comments:

  1. dayah, lukis header tu paka nape?

    ReplyDelete
  2. huk aloh, kemain aku mencari mana button komen.. hahahaha...

    lawo blog hang...

    ReplyDelete
  3. Ramzi - software Photoshop Element hardware Wacom Tablet (Bamboo Fun)

    Aujinz - Tu la.. tengah mengejas lagi interface blog ni.. huhu

    ReplyDelete
  4. entry pendek tgu gak mana tak keluar2 hahahaha

    ReplyDelete
  5. alaaaa, akak, rasanya blog akak lagi lawaaa kalau macam yg duluuu2. yang ni lawa. tapi err, i prefer yours in a simple design. #ehh. *terbajet macam blog sendirik* hihi. sorry. sobs >.<

    tapi seyes leceh sebab kena bukak entry satu2. dulu scroll je entry. senang nak baca previous entry T_T

    btw, keep blogging ! love your drawing and comics ! sukaa blog akak ! 5 stars :)

    ReplyDelete
  6. Still under construction.. jarang nak tukar skin blog ni. sekali sekali nak juga ubah.. bukan time pilihan raya je nak ubah. hahahaha

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*