Haip, aku dah muncul!

Saturday, November 05, 2011

Hai hai hai!!!!!
Dah lama tak post apa-apa. Siyes, aku sangat bz. Inipun baru dapat rehat. Cuti dah start beb!!YEAHAA!!
BTW, korang perasan tak follower aku dah cecah 100..OMG! Tiba-tiba aku perasan fofuler (macam tak je)..hehehe..AKU HEPI!

Kepada follower yang follow blog ni sebab suka ngan content kat dalam blog ni, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak. Sebagai tanda terharu, nah tengok GIF ini..yeah, aku seronok bila dapat melukis balik.

TERIMA KASIH DAUN KELADI!!
(Lama betul nak kumpul follower banyak ni tanpa join pertandingan kat blog.Yeah, dah capai misi!)

(reaction masa tengok bilangan follower)                              

Adieu..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

3 comments:

  1. hmmm, aku ase aku follower ko..sooo..
    WELCOME..!!! hehehe.. ~~

    ReplyDelete
  2. ye..follow sebab content...suka cara awak menulis

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*