Because I'm Fabulous

Sunday, July 17, 2016

Because I'm so used to not wearing make up. Hail hydra!



Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

p/s; I drew a similar comic few years back. honestly boss (komik)
p/p/s: Listening to Melanie Martinez while contemplating on my life. my pathetic life.

14 comments:

  1. same prob here just advantage aku pakai spek, so spek menghalang dulu sebelum tangan ke mata haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai spek pun xdapat menghalang tangan yang suka menggaru dan menenyeh. Hahh~

      Delete
  2. Uuuu Mon pakai mascara/eyeliner~ *kelip2 mata* ;3

    Aku tau letak lipice n pakai perfume je, mekap2 aku tak reti hahahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab pakai eyeliner kot yang gatai sangat mata. hohoho..

      Tempek bedak johnson baby la sikit, plain

      Delete
  3. Aaah Aah Aaaah Bobobo boy~~!

    Mon!
    Tak tau nak komen apa jadi aku nak komen bagitau yg kalau kau jadi Winter Soldier mesti cool. Huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau aku jadi winter soldier, sudikah kau menjadi captain amareka?

      Delete
  4. Bucky..??? Where have you been, buddy..??! *hug.* In case you don't remember me, I'm Steve.. UvU

    I hate mekap.. Because I'm originally handsome so mekap makes me look like a drag queen or gay..ahaks..! XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hugsies..

      Ambui drag queen hahahaha..

      Delete
  5. Ahahaha. Senior tu musti hari-hari tunggu perati je ko punye next shenanigan and klutz series.

    And Alphabet Boy remind me of Ruth B- Lost Boy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruth B half air half voice. Sebab tema lagu mcm innocent kot..

      Delete
  6. Hahahaha smokey eyes tanpa perlu rujuk tuto

    ReplyDelete
    Replies
    1. winter soldier make up guru sejati

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*