Buih-buih

Tuesday, October 14, 2014

Hi Guise,

Sorry lama tak update blog. Tunggu hujung minggu ni nak pasang unifi kat umah. Uweehuu!!

Anyhow. Aku join satu contest ni. Thank you Plain. Aku try je ni. Saja-saja. Hehehe. Otak tak berapa nak kreatif sangat ni so.. Boleh la tangkap muat je.


Click here for info


Here we go!



Yang kedua ni suka-suka je sebab aku memang tamak.


OK.. good luck.

Right! Stop it. It's getting silly. Now get on with it. Get on with it!

20 comments:

  1. perghhh 2 entries tuuu... hahah kewlll~ thumbs up! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boss,
      mohon pertimbangkan kemenangan saya. ejewah.. Aku takde T-shirt dah ni semua dah berlubang.

      (sengkek gila lol)

      Delete
    2. Congrats! Tahniah!! Omedeto!!! Why? Tengok SINI cepat! XD

      Delete
  2. Tamaknya Day.. hahahahha...
    Blogger ni apehal perangai buruk sangat... dia suruh aku komen dulu baru sibuk nak login.. kena taip dua kali plak tu.. puihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tamak itu perlu Ojin.. Hohoho..

      Blogger ni dah tak lama nak kena cepuk ni

      Delete
  3. ehhh tadi rasa mcm dah klik komen.
    tapi mcm x keluar pulak..

    ReplyDelete
  4. hadoi haaa kuar pulak dah.. ishhh tenet le nih mcm ^%&* !
    haaaa tudia sekali DUA dia boh ! gud luck deady hehehe


    salam kenal,
    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal anamizu. Saya sudah lama follow anda di instag.. Amacam? Style stalker tak? Bahahaha

      Delete
    2. ohoi dah lama folow kat instag ke??? huhhh cmne boleh x perasan nih bhahaha

      Delete
  5. Replies
    1. Pun sama. pun sama. Tapi rasanya macam tak menepati peraturan sbb Plain cakap takleh tambah bubble. (tapi technically aku tak tambah bubble pun so aci la kot. Lol.)

      Delete
  6. kikii hahhaha terbaik la good luck

    ReplyDelete
  7. Terbaiklah Day!
    Aku pun bakal join jgak...
    Kira rival laa ni...hehehe
    Good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.. Kalau ko menang, pass t-shirt tu kat aku ye. Sebab aku perlukan t-shirt itu. hahaha. itu maam pun boleyh..

      Delete
  8. Hahah curi tulang la kiranya mamat bawah tu..
    Datang dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kritikal sangat dah malas tapi suka cakap besar. Memang camtu la dia jadinya..

      Salam kenal Ibnu Ramli!

      Delete
  9. datang dari segmen sama! http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/10/contest-ga-2-isi-buih-kata-komik-2.html

    salam perkenalann *bow*

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*