Khusyuk

Sunday, September 07, 2014

Hey guise, do you know how to tell if you're really hungry?


I would laugh at myself if it's not so wrong at the same time.




With all seriousness though, sort yourself out before presenting yourself to our maker..


Adieu..

p/s: Dah jadi kelabu asap balik dah template aku ni.. Ergh..


Right! Stop it. It's getting silly. Now get on with it. Get on with it!

17 comments:

  1. kah kah kah... hang lapaq ya day... kakakakka

    aku rasa template hang ni ade kene mengene dengan coding nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la aku pun rasa camtula.. Geram je aku dibuatnya

      Delete
  2. Wahkakakaka... yes, hunger can sometimes be a big distraction X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitely. Nak-nak bagi kaki makan macam aku.. omaigod

      Delete
  3. sampai mcm tu sekali..mak aih..

    #kartunster

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. Aku pun tak sangka.. ish ish ish

      Delete
  4. Hahahaha...
    believe it or not, aku pun selalu jadi camtu...
    Selalunya aku akan makan dulu tp tak sampai kenyang laaa...
    kang tgh baca alfatihah tetiba sendawa macam Shrek...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedawa tengah solat tak pernah lagi.. Terbaca doa makan ni pun baru sekali..hahaha

      Delete
  5. HAHHAHHA
    tak pernah lagi macam tu time nak solat,
    tapi pernah satu kali tu nak masuk tandas, hampir terbaca doa makan =..=

    ReplyDelete
  6. Wooooot, dah makan? X3

    Btw, join my contest? Isi Buih-Kata Komik #2!!!
    Contest tamat pada 10 Nov 2014, winner gets a T-shirt with my print-design~ XD

    ReplyDelete
  7. MasyaAllah sistur.. hahahahaa tudia...
    sakit abdoment. teruk ceq gelak dengan volume suara minimum kala dinihari ni.

    hehee~semua lukisan kak dayah eh comel, seraya memberi hidayah utk saya meninggalkan jejak.
    setelah cubaan meninggalkan komen sebelum ni sekadar dapat noti dekat emel bahawasanya komen saya gagal.huhuhu

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*