Menggila

Monday, October 27, 2014

(click to enlarge.. Klik gambar ni je.. jangan klik benda lain.. Tak leh enlarge)

Translation:

Hi guise,

So aku terbaca membaca baru bacaentry dari Plain pasal Entri tulis tangan. Disebabkan aku suka tiru mencontohi orang lain terutamanya yg kool2, aku pun rasa nak post entry tut tulis tangan gak la.

To be honest, aku tak suka tut tulis tangan ni. Banyak sangat typo and not to mention, hideous handwriting. Kalau tak paham maaflah ye.

Tukar pen lain sebab pen tadi pen pinjam, kena pulangkan balik. Alamak, serius tak best tulis dgn drawing pen ni.

Aku nak tulis pasal apa lagi ni. Dah la semua pen pun rasa cam tak kena je. Ale uto ye tulisan gini. Ngghh..

Okay. Aku sebenarnya tak faham pun apa maksud Ale Uto tu. Mungkin mencarut kot. Ntahla. Kena baca balik kamus dewan bahasa urban. Berbalik kepada tulis tangan. Serius aku cakap, aku tak suka tulis tangan sebab nanti jari aku penyet macam ni.

Lagi satu sebab aku tak suka tulis tangan adalah sebab tulisan aku mudah berubah-ubah. Siot awal2 cam comel sebab rajin, lama2 otak laju sangat rangka ayat, tangan tak sempat nak tulis cantik-cantik. Ale utoo!! (lagi sekali)

Dahla. Udoh sangat dah ni. Goodbye. Adieu.

-End-


Right! Stop it. It's getting silly. Now get on with it. Get on with it!

5 comments:

  1. hahahhaha.. cool.
    tapi memandangkan tulisan aku cakar naga, aku mungkin takkan post entri bertulisan tangan...
    koh koh koh

    ReplyDelete
  2. Wahkakakaka... weyh, huduh lagi tulisan aku Day, tulisan ko kira orait la jugak, hehe~ X3

    Ha'ah la... jari telunjuk aku jadi kemik dan rasa sakit sikit kalau tulis panjang2, mungkin cara pegang pen/pensil kita tak boleh guna posisi yang sama macam melukis bila kita menulis... nanti aku nak try menulis sambil pegang pen guna posisi yang berbeza, mungkin akan jadi better kot... heheh ;3

    ReplyDelete
  3. Ale uto tu mencarut. 'Kepala b***h'. Anak muda zaman sekarang punya carut yg kreatif.

    Aku pon bakal nak buat entri tulis tangan arr camni...cam cool je...hehehe
    Tapi malas plak nak scan gambar hape segala bagai...heheheh

    ReplyDelete
  4. wow.... traditional media tetap paling cool sepanjang zaman...

    ReplyDelete
  5. aku dah tgk tulis tgn plain.
    cero punya pon aku dah tgk.
    n hang punya pulak.
    aku suka betoi tgk korang lukis2 tu ! rawrr~

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*