The Sorry Note

Saturday, April 20, 2013

Hey guise,

So it's another weekend.. I was supposed to board a flight to Terengganu yesterday but since my leave was not approved by my boss, I'm stuck here in Damansara. weehuu.. what fun..

Agak sakit hati jugak la kan.. tapi aku pun berbelah bahagi gak sebenarnya. Honestly, I wanna go home, I wanna see my family. But there're some issues yet to be resolved. First, report atas meja, work programme contractor yang kena submit Monday morning, meetings and stuff.. A lot of headache.. A lot of shit to leave behind. Nak-nak lepas issue dengan 'rakan sekerja' minggu lepas tu. Huuu... Secondly, I hate rushing. Taknak elaborate panjang-panjang part ni. And lastly, I don't want to face questions I don't want to answer. Dan aku rasa banyak soalan yang nak ditanya sebaik jejak kaki kat rumah.. Which makes me reluctant to think about seeing any of my relative, even yang duk dekat-dekat sini.. Oh mai..

Anyhow, memandangkan tak jadi balik Ganu, aku pun sedih, sambil qada' tidur.. Ewah.. Possible?

Dan tetibe nak dijadikan cite, Along (sepupu aku kat Puchong) call tanya nak main deco cake tak hari ni. Nice.. I said yes. Pastu terus pecut pegi sana..

Long story short.. Ini la hasilnya..


It says: Umi Abah, Sorry..

aku nak tulis lagi panjang tapi memandangkan aku memang tak terer buat bende ni so boleh la tiga potong perkataan tu dah kira cukup syarat la.. I just wanna say that, Sorry Umi Abah. I'm sorry I can't go home.. I know it has been so long. I know you miss me.. I miss you too.. I'm sorry for all the misscalls.. Sorry for not picking up the phone.. I'm sorry for not being a better daughter..

I'm healthy.. Don't worry..

Ni gambaq kasi hilang rindu..




I look like a toad..

Oh.. Last but not least..

The joy of using small phone..huhu

Adieu



[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely..Why U no click the ads?] .

5 comments:

  1. main deco cake? wah, cun. tu susun anggur ke? cantik juga..

    ReplyDelete
  2. hahaha kreatif je trs selit kt tepi tdg...polis trafik pun x perasan sis tgh bergayut he3..

    ReplyDelete
  3. Deco sahaja since xpandai buat sendiri caje tu.. huhu.. lack the feminine hormones to start baking..

    Tujuan selit tu mmg sebab xnak kena tahan ngn pam pulis traffic. Saje je kena. Hahaha.. harus kera aktif kalau nak buat salah

    ReplyDelete
  4. terngiang-ngiang plak dgr lagu .. sudirman - ayah & ibu =') waktu baca entri ni. alahai.


    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*