A Punch To The...

Monday, April 15, 2013


Boobs.. yes.. A punch to the boobs. A freaking falcon punch on the freaking pair of boobs!

hi guise..

Sebelum aku meroyan post entry ni, dan sebelum korang meroyan pikir pasal boobs mari kita berhenti sejenak dan fikir perkara paling menjengkelkan pernah berlaku kepada kita..

Pernah tak ada orang korang tak kenal tiba-tiba kutuk korang depan cekgu-cekgu korang?

Pernah tak kawan tapi yg bertanduk korang tu ejek korang depan crush korang?

Pernah tak adik beradik mak ayah tokmak opah tok ayah korang cerita benda yang memalukan masa kecik korang kat orang ramai?

Pernah tak cikgu korang cakap kat korang "Huh? Awak? Nak borang UTP ni? Takyah la result trial awak rendah, tak layak.." ?

Pernah tak pernah tak pernah tak?

Arrrgggghhh


Ini yang berlaku beberapa hari yang lalu. Aku baru rasa marah sebab reaksi emosi aku memang agak lembab. Lambat nak rasa sedih.. Lambat nak rasa takut.

Ceritanya ada la seorang makhluk itu.. tengah elok depan bos kitorang tiba-tiba dia baik punya kutuk..

" Quality kerja you dah down sejak ada boyfriend" Selamber je keluar statement sambil gelak dajal.. Sesenang nak keluarkan tahi time keracunan makanan.

Apa?? Apa? Down! Whoi!! Sape yang kuat mengular? Sape yang pass keje kat orang? Sape yang suka bagi orang arahan macam dia la tokey, orang lain kuli.. Sape? Sape? Sape??

Lagi satu? Boyfriend apa boyfriend lahabau?

Apa?

Kau tak puas hati orang lain boleh datang keje hujung minggu time kau boleh dengan senang lenangnya berjimba padahal keje tak setel dan menyebabkan kerja orang lain turut delay sebab kau?

Kau tak puas hati orang lain pandai berjimat resource company sedangkan kau kena topup guna duit endiri sebab tak pandai cermat?

Apa yang kau tak puas hati sebenarnya?

Apa?

Apa?




Coming from someone like you, that statement, that very statement is equivalent to a punch to my boobs.. Annoying and down right painful, you nuthead..

You could have said it nicely, between us colleagues.. did you really have to say that in front of our boss? You are questioning my commitment to my job.. You.. You.. Being someone who rarely come to office on time.. Being someone who refuse to be a team player..

Yeah, I might be the youngest engineer in our package, but that doesn't mean you can treat me like your peon or something.

Do your own work.. I won't cover your work any longer.. Not again..

Sayonara you mindless fart.. and by fart I mean the other 4 letters word.

Adieu

p/s: male might not understand the pain of being punch in the boobs but I'd be more than glad to demonstrate something similar, a kick to your junk.

p/p/s: Aku ingat time sekolah menengah time game 'ting-tong' bangang tu tengah top. Macam bangang game tu.. Aku suka tarik strap bra kawan-kawan aku je.. "PAp!" Yiahahahaha..


[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely.. Cuba click link ni..] .

11 comments:

  1. biasanya orang camtu jenis suka 'jilat' bontot boss.

    ReplyDelete
  2. yeahh. anti gak dpt officemate gitu. 1 lagi kes mem-per-dajalkan kerja orang lain. kita sikit punya baik jaga kualiti kerja kita (kejar dateline bagai nak mati), dah bagi kt org atasan, org atasan plak buat najis. kita la yg termangu-mangu kena maki dgn client. men-yam-pah nya. tak pasal2 kena sambung kerja org lain =A=". bengkak hati ini sbaik cpt sembuh.

    ReplyDelete
  3. Ni kes yang sama la. sebab delay dari dia, kita yang final compile ni yang kena. lepas tu boleh wat menonong je kutuk depan boss.. direct lak tu. Macam haram

    ReplyDelete
  4. hoh? :3 lawak betul ayat last tu. haha.

    ReplyDelete
  5. kiss ass type le tu. tsk2... ckp cm nie.. "i pon rse u pnye kualiti kerja makin down la.. knpe eh?"...

    ReplyDelete
  6. mungkin sis kena bagi sebijik kat muka dia.. so, you wouldn't feel like that. bagi jela sedas dua...

    ReplyDelete
  7. punch her back on her freaking pair of boobs...seriously and literally..haha..!

    ReplyDelete
  8. tu namanya busuk hati! pandai je nak cari masa seswai nak aibkan orang. jahat sungguh mulut dia. hish....


    by the way suka cara dayah lukis kartun. memang smart!! keep up...

    ReplyDelete
  9. ok.. boleh bayangkan.. wakakakaka

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*