Oh Cutenya.. Cute Sangat..

Monday, April 22, 2013










Takde Hi, Takde salam..

Menatang apa gwiyomi ni?
Ko bajet ko chomel?
Tolong lempang muka sendiri.
PUIH..



Takyah nak korea sangat ah.. Ilhoon yang buat benda alah ni pun aku tak rasa chomel.. Don't get me wrong. I JUST HATE THE GWIYOMI STUFF.. 

I'm not declaring a war on Ilhoon/BTOB/anyone.. Kepada yang tak chomel kat luar sana, mahupun yang chomel pun, tolong la jangan..jangan buat makhluk lain korek mata sebab kamu.. Bulih? Now, Pi mampuih!

Adieu

p/s: This aegyo thingy is getting out of hand..


[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely..] .

13 comments:

  1. haha.. tu pasal tak bt gwiyomi versi manusia (video perasan) hnya bt gwoyomi doodle je.. sb tahu confirm kena kutuk punya..

    ReplyDelete
  2. hahhaa gelak je tgk kartun ni.owh hari2 buka dashboard kawan2 update ttg gwiyomi...fenin fenin.tp gwiyomi doodle sis dysha comel gak he3...

    ReplyDelete
  3. aku ingatkan aku je yg menyampah dengan ke'trendingan gwiyomi ni. Kalau share video bdk kecik buat tu takpe jugak, ni yg besau gedabak pun nak buat..haha
    gasak kauuu..

    ReplyDelete
  4. betulll....!!!! cute pun still aku nak muntah tngk..nak gak sebnanya post psl ni tp since ko dah buat day.., THUMBS UP..!!!!! Good job..!

    ReplyDelete
  5. x bersalah tab tu..yang dipijaknya berkali2 buat apa??

    lenkali kasi tembak je sape2 yang buat gwiyomi tu. hoho.. ;P

    ReplyDelete
  6. tengah membayangkan, tanpa disedari K pun buat aksi giyomi senyap2 disatu sudut..(iaitu tanpa pegetahuan cik Deaday) =A="" aaa.

    ** Ya Tuhanku selamatkan la K dari kene debik oleh cik deaday.. aamin *

    ReplyDelete
  7. ahahaha...comel laa dear..tp kalau org gedik buat meluat jugak.. =P

    ReplyDelete
  8. HAHAHAHA. tunggu den buat video plak, tengok satu dunia musnah. lol

    ReplyDelete
  9. ingt izni sorg je yg boring ngan mntg ni. yeaah geng!! hahaha

    ReplyDelete
  10. kah kah kah... dah boleh kill em before they lay eggs

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*