Introvert

Tuesday, November 13, 2012

Hey..

30 minutes to midnight..

Tadi petang aku call umi abah aku. Saja nak cakap-cakap. Teringat lak adik aku tengah SPM and aku tak pernah wish good luck lagi. Duk syok borak umi tanya "Eh, lamanya akak borak ngan umi hari ni". Haah, selalunya aku tak suka gayut lama-lama. So aku letak call lepas dah macam terlampau lama borak..

Anyhow, tadi tiba-tiba aku dapat satu text dari kawan aku.. Saying that she's sad and stuff.. Being a cool friend I would say "Chillex, jangan sedih".. After a brief session of text exchanging, aku pun bye-bye la kat beliau..

So, motipnya cerita di atas is ekceli, aku ni bukannya orang yang suka call orang tiba-tiba.. takpun mesej orang.. even membalas chat wahima komen kat blog ni pun sungguh aku lemah la whoi.. Selalunya orang yang mesej dulu. Mungkin orang akan rasa macam aku ni tak heran sal orang lain. Jenis yang tak kesah orang lain hepi ke sedih ke..

The truth is.. memang aku jenis yang tak suka pun amik tau hal orang. Aku suka duk lam dunia aku, tak amik  kesah. Tapi tak bermaksud aku ni kawan yang teruk. So what aku lupa nak tanya kawan baik aku pasal konvo dia? Apa korang fikir pasal kawan baik korang 24/7? Jangan hipokrit.. itu obses namanya..

Aku tau aku mungkin nampak cam tak sayang kawan-kawan aku, tak pernah tanya kabar and what not.. Tapi korang... aku tak lupa korang tau. It's just that I love being alone too much that sometimes I neglect people around me.. For that I offer you an apology from the depth of my heart, how ever shallow that might be.. I'm not a heartless bastard and thank you for considering an introvert like me as your best friend.

I truly wish to be there for you, friend..


Lastly, I lap u long time guises..

Adieu


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

3 comments:

  1. not a problem at all..more or less like me..XP

    ReplyDelete
  2. baru tahu u dari mmc gamuda. :) i dari Soil Centralab. :) wahahah. salu gak berurusan dengan company u.

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*