Hyper Super Stamp

Tuesday, November 13, 2012

Hi guise,

Selamat hari deepavali kepada kawan-kawan india saya dan juga kepada adik saya di India sana.. Jangan banyak sangat makan ladoo ye Nonie..

Anyhow, semalam sesuatu yang best jadi..





Super hyper bila dapat seal sendiri..ohsem!!! 



I don't know what's so awesome about having your name on the stamp but it really made my day.. buheueheueheueheueheueheueheueheueh.. Ok, dah la.. Komik pun asyik sal keje je.. Nak wat cane aku memang takde life.

Anyhow, Sorry kepada guise-guise yang komen tapi aku tak reply. Honestly I enjoy reading comment tapi agak bodoh nak mereply.. Forgive me will ya, guise??

Maybe korang boleh tanya banyak-banyak kat ruangan komen kali ni and aku akan reply via entry lepas ni. mungkin aku wat komik sket nak jawab soalan tu.. kekeke.. Amacam?

Rasa cam cakap sorang-sorang..

Selamat bercuti everyone guise guise yang penyenyap sekalian.

Weehuu!!

Adieu..


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

3 comments:

  1. gerun eh klo dpt customer peminat rubberstamp cm awak ni.. XD klo dpt rubberstamp, 1 hurup salah, mesti dpt stok maki.. XD

    ReplyDelete
  2. mehehehe.. especially kalau stamp tu SELF-INKED!!!!! ohyeah.. stamp macam gila!!!

    ReplyDelete
  3. memang awesome sebab ada stamp sendiri... hahhaah...

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*