Expired Teenager

Sunday, September 16, 2012

Hi guise,

Dah lama gila tak post entry kan? Reason being, rumah sewa aku takde internet dan aku pulak malas/busy nak pegi daftar broadband whatever. Siyes aku rindu nak melukis bodoh2 cam dulu, cam masa study dulu. sekarang gila. mana sempat dah. balik keje pukul 7, tensen sana sini. rimas la. tak syok langsung. TAK SYOK!!!!!!

Mana tablet aku mana pen aku mana pensil aku. Gila tertekan hidup camni. Cam ngek cam ngek.

Boleh gila layan bosan ni. Nak keluar malas. Nak start melukis kat blog payah. Memang kalau dah keje takde life eh? Motivation takde langsung ni. Rasa cam robot pun ada gak skang ni. Untuk apa la aku keje camni. By the end of the day takleh nak kongsi cite ngan sape-sape. Siyes aku sunyi macam siamang. Kawan2 pun dah masing2 busy and to be honest aku pun macm tak de hati nak mesej. aku bukan jenis yg boleh chat lama2. aku kne borak depan2. tak boleh takboleh tak boleh.

susah berkawan dengan orang yg tak sama omo. tak tau bila nak wat perangai dewasa bila nak tunjuk hormat bila nak bergurau dengan selesa. salah bergurau kang ada yang kecik ati. aku rindu kawan2 seumur aku walaupun aku memang tak ramai kawan pun to begin with.

Aku tak sedia lagi jadi dewasa la.. Keje aku boleh buat, tapi nak jadi dewasa, perangai macam orang kat opis yang rata2 dah kawen tu memang payah ok. aku bukan jenis yang huhahuha pun. Aku bukan yg jenis suka enjoy luar pun. tapi siyes aku rindu nak jadi aku yg sebenar tanpa orang cakap aku tak matang. hello, kalau hepi tu tanda tak matang ke? ok, dah puas membebel.

hey u.. how's life? whatever.

Adieu..


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

8 comments:

  1. huuu, dengar macam stressed giler jek..bertabahlaaa..! ^^

    ReplyDelete
  2. kite kuar date nk? tepon a aku if nk borak. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. zaman bekerja ni memang tiada life, gi pagi balik koje kol 7. serius serius serius =.="" . mood semua kelaut klo boleh nk mnyelam terus xD

    ReplyDelete
  4. It appears to me that this web site doesnt load up on a Motorola Droid. Are other folks getting the exact same issue? I enjoy this blog and dont want to have to skip it whenever Im away from my computer.

    ReplyDelete
  5. blaja dh abis, dh keja... kawin bila plk? hehehe

    ReplyDelete
  6. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and great user friendly style and design, as well as the content. You're an expert at this stuff!

    ReplyDelete
  7. I have to say, while looking through hundreds of blogs daily, the theme of this blog is different (for all the proper reasons). If you do not mind me asking, what's the name of this theme or would it be a especially designed affair? It's significantly better compared to the themes I use for some of my blogs.

    ReplyDelete
  8. I've read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*