Bertabahlah Remaja Expired

Wednesday, October 03, 2012

Hi guise,

Aku sekarang kat umah kat kampung. tengah on medical leave. mula2 MC 5 hari. tapi tambah lagi 3 hari start hari ni for quarantine purposes. ooohhh...

BTW aku sekarang kena chicken pox. sangat la hodoh muka ni penuh ngan kawah cacar.. euuw.. Makan lak sedih gila. banyak pantang. Daging, ayam, ikan semua takleh makan. buat sementara waktu ni aku makan angin je. (Ngahaha.. boleh tahan syok gak mc kat umah walaupun agak kegabanan jugak bosannya).

Anyhow, This is how i look a few days ago.


Mengerikan sungguh. Siap moaic lagi cam lam eklan ubat taknak kasi malu. bahahaha.. Tapi tu la..Menyedihkan, I know.. sekarang aku tengah merawat jiwa dengan tengok cite korea setiap hari. Ouuuhh... Sedih.


Ok la. Tu je nak mengadu.. Adieu


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

6 comments:

  1. huuuuuuuu!! tabah kan diri kamu.. aku doa kan cepat sembuh!

    ReplyDelete
  2. sekali seumur hidup. yeahh bejuang habis2an. :)

    ReplyDelete
  3. awak tetap syantiq di mata dan di ati kami...love u dear...

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*