make way for babies please gentlemen

Saturday, July 03, 2010

what a hectic day today.memang penat..hari ni satu hari keje escort orang..penat woo!nak dijadikan cerita,kitorang (both my cuzzin, my nieces and i) singgah Tesco puchong. me being the almost-motherly-look-alike volunteer menolak baby's cart.i luv Baby Alyssa & i don't have any problem what so ever to tend the cuteness monster.luv er!

the only problem is bila time nak balik.dah la aku susah payah nak mencelah masuk ke escalator, boleh lak mamat hangus tu potong cart aku?!tak bagi signal lak tu.hampeh punya manusia.boleh lak dia tersengih terkekek-kekek gelak ngan awek dia yang booty oversized tuh.nyampah!!tak hormat tol.tak boleh ke bagi laluan kt bebeyh cam kami ni?anda memang hampeh!!!!nasib baik aku cool lagi control cart kalau tak melambung la baby Alyssa dibuatnya. kalau rompong gigi niece aku tu cane?ko nak tanggungjawab ke anne?blah a lu!

aku mang menyampah ngan orang yang benda simple pun takleh pikir logik. bertimbang rasa. tak boleh ke?bikin hangen je.

nota kaki cekam: jawapan untuk ini adalah ikan goreng!!!yeah..

No comments:

Post a Comment

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*