Dropping the news

Friday, November 13, 2015

I've lost my Bamboo Pen which explains the absence of artwork. Sape tau mana nak beli replacement Wacom Tablet Bamboo Fun punya pen? Sangat urgent. Thank you.

Makhluk ni dah ghaib tak tau pegi mana

Sampai hati dia lari rumah..
Anak tak mengenang budi.. Penat aku bela kau..



4 comments:

  1. Ko ada bawak keluar dari rumah ke? Kalo tak comfirm ade dalam rumah tu je. Melainkan ko tersapu masuk tong sampah ke. Nooooo.. Yang aku tau kalo online wacom singapore ade. They do ship msuk sni cuma nak membayar tu la. Maybe leh try contact diaorg directly.

    https://store.wacom.sg/pens/accessories/pen-for-bamboo-craft-or-bamboo-fun

    ReplyDelete
  2. dulu penah my daughter gi lowyat ada kedai jual bamboo pen camtu, tp kene tungu 2 weeks kata nak call smpi skrg dh lebih 2 tahun senyap jee., huhu2

    ReplyDelete
  3. aku punya pen pulak rosak. tak ada replacement :(

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*