Yet Another One

Sunday, May 12, 2013

So hey..

I know I have lots of precious moments at work.. Most of 'em embarrassing stories of which I failed miserably in front of my bosses. Yet I had another one for your amusement.. Last week..



Uhuh!

Bijaksana Day.. bagus sangat. macam mana la kau tak perasan butang baju tu dah memang selalu terbukak camtu kan? Why on a pluperfect day would you wear a shirt which you've hidden from yourself for quite some times? Why? Aku rasa nak koyak rabakkan baju tu. Luckily for me, aku suka pakai T-shirt lam kemeja. So selamat la dari incident cleavage.. Damn!!!



Kei: Malu lagi la tu terbukak butang baju depan boss.. Haih...

Day: Lalalalala.. I'm so funny!!  (lari-lari keliling rumah dengan awkwardnya)

Pernah tak korang ingat balik kejadian bodoh dalam hidup korang sampai rasa nak menjerit & menyorok lam tandas setiap kali teringat? Yeah!! Otak aku memang suka rewind benda memalukan.. Juta-jutaan kali!!!!Arghhh!!

Now if you'd excuse me, I would like to go and swim in my own vomit of embarrassment..

Adieu

p/s: Lelaki yang pandai masak memang hot kan? AHAHAHAHA


[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely..] .

14 comments:

  1. Ehehe.. err.. rasanya pena gak jd benda yg memalukan. tp, x nk cerita. ahahahahaha....

    ReplyDelete
  2. Simpan kedap-kedap lam kepala.. Pastu teringat berulang kali sebelum tido.. Penyiksaannya!!! Bertabahlah!

    ReplyDelete
  3. wahahai mujur pakai tshirt.


    neway kei tu sape?

    ReplyDelete
  4. Aku lau teringat benda cam tu terus jerit dan terus padam dari otak..kadang2 rasa nk lari pastu langgar dinding je..haha..
    Yes!im hot..hahaha

    ReplyDelete
  5. LOL. aku byk kali jadi cmni and even baru baru ni pon ade kot. lagi dpn pakwe. ahhhh maluuuu >n<

    ReplyDelete
  6. hahahhaa kelakarlah...hurm kak lea pun pernah jugak kena situasi tu tapi nsb baik ofcemate pompuan sempat tegur,dahlah kak lea duk sebilik dgn akauntan n hr manager dan depa tu lelaki ...

    ReplyDelete
  7. Sebenarnya, kita aje yg teringat...salah cakap ke...salah tindakan ke..hakikat takde pepepun wak...dorang tak ingatpun! so jgn dok pk2lah..let it go...jgn siksa perasaan kita, kan? kan?

    ReplyDelete
  8. adoiaaaaiiii... malu seh... tu pasal better tudung labuh so boleh tutup n cover kannnn

    ReplyDelete
  9. nasib pakai tshirt kat dlm.. hehe

    ReplyDelete
  10. the buuUuuurnn.. Yup, I should lower my tudung.. but i hate wearing my ID on top of my tudung.. Gaaa...

    ReplyDelete
  11. me.. kalau teringat benda2 memalukan, rasa nak hantuk kepala kat dinding je bg hilang ingatan.. >//<

    ReplyDelete
  12. perempuan yang terbuka butang baju sama malu dengan lelaki yang terlupa zip seluar... koh koh koh..

    ReplyDelete
  13. perghh, serius maluu! teman tak larat nak hentak kepala ke dinding dah bila teringat bende memalukan yg kita dah buat. wuuuu

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*