Jenis Tumbuh Melata

Tuesday, May 22, 2012

Siyesly..kenapa kenapa? Kenapa nak kena tunjuk sangat korang bagus ke apa? Kenapa nak orang cakap korang terer la hebat la apa la..
Tak penat ke? Tak penat nak kejar standard? Tak penat cuba tunjuk korang betul? Tak penat ke nak point out  yang orang lain ni loser la apa la?

Siyesly.. Aku tak paham apa yang best sangat jadi orang macam ni.. Apa tah yang bagus sangat duk downkan orang.. Yang takleh tahan jenis cani ramai..berlambak-lambak..

Kalau orang buat salah tegur cara elok takleh ke? Nak kena jugak ke exaggerate macam la orang tu wat salah besar nak mampos. Jenis yang suka cakap orang bodoh sebab tak ikut cara dia pun ramai jugak. AHHH! Tensi aku.


Last but not least.. F you posers..

p/s: Tiba-tiba rasa nak mengamuk kan..entry baru lepas ni mungkin lambat sket. banyak sangat main


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

1 comment:

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*