Bila Nak Tamat Riwayat ni

Monday, May 28, 2012

Hi guise..
Aku rasa kes aku ngan assignment dan PSM macam dah kesah seribu satu malam, tak habis2..
Tak bergerak gak (sebab aku pemalas).. Anyhow, memandangkan aku takleh tido, which I don't why..Ni testing untuk credit roll.. macam tak jadi je.. demmit..aku patut ejas tone kulit dulu..xpe..trial..

Semoga segera tamat riwayat pendekar assigment yang tak habes2 buat durjana kat negeri atas kayangan beta..

Adieu

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

1 comment:

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*