perihal berangan tak habes

Wednesday, March 02, 2011

sabar..ada komik nak diupload tapi tah bila aku nak pegi scan mende alah tu..sabo jele..kalau la ada yang sudi sponsor scanner sebijik utk aku..nak lagi sedap, graphic tablet sepapan..nak yg ni k?

dalam 200USD harganya..mahal tak?aku miskin so bagi aku mahal la jugak..korang yang pakai BB pakai iphone sedap a cakap murah an?
yang syoknya Wacom Bamboo Fun ni tip pen dia boleh tukar-tukar thickness dia..pergh..sedap ni..rasa cam lukis ngan pencil mechanical 0.5 pastu tukar 0.7 untuk wat final touch up..pastu inking guna 0.1 tip, 0.4 tip untuk outline ngan guna tip 0.6 untuk doodle art..ahh..heaven..senang je nak guna application lam CS kalau ada graphic tablet nih..nak-nak kalau yang ada preview terus cam Wacom Cintiq


ni lagi sikit preview..

yang ni Wacom Cintiq..uh..sexy, slick!harge pun sedap.. dekat-dekat RM10k jugak..huyyoo..boleh terkencing lam seluar dengar harge dia kn?
hahaha

bermimpi jela..
lukis tak seberapa, nak graphic tablet harga 10k..menanges mak aku kalau dengar..
k la...cukup la berangan untuk hari ni..nak sambung study Visual Basic..

adieu..

4 comments:

  1. bf saye pon sibuk nak beli bende ni. padahal tak pandai mana pon melukis. haha~

    ReplyDelete
  2. oh bf awk org kaya..kalau buy one free one xde ke?blh derma kt sy..hahaha

    ReplyDelete
  3. awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!!

    ReplyDelete
  4. uuu..belikan la untuk sy cik jah

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*