CooOOooking in Bed!!!

Saturday, January 03, 2009


i luv my rice cooker!!!

wanna kno why??

sbb aku bley masak macam2 lam rice cooker aku tu..

hohoo!!

i luv u my rice cooker..and tak lupa jugak kpd orang yang membelinya..

daddY!!!i luv u too!

sape cakap tanpa dapur takleh masak?

u are wrong!!

aku boleh je masak, sambil tergolek2 atas katil lagi. tanya Sherry klau tak caye...

tapi masalahnya ngan rice cooker ni kan mak aiih punya la lama nak siap masak. bjanggut aku tunggu ayam masak merah nak masak..tapi hasilnya..memang syok..

aku bangga dengan diri aku sendiri.. yes sherry, aku pun bangga gak ngan diri kau setelah bjaya masak bilis kicap..

to all kitchen lovers, come and fall in luv with my rice cooker..TODAY!

5 comments:

  1. weeeiii, ayam tue aku yang beli kat jusco... mesti sedapkan ayam yg aku beli.. hehehheheee

    ReplyDelete
  2. heh... ak rs ayam tuh sedap sbb ak g masak.. hahah

    ReplyDelete
  3. ayam tue jd sedap sbb aku beli utk ko masak.. hehehee

    ReplyDelete
  4. Rice cooker nie penting sebenarnya.. Tapi kalau xde elektrik memang nangis r.. hehehe

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*