Redah aje

Monday, June 04, 2012

Hi guise..
Dulu aku duk post byk entry sal assignment environment tu kan? Rasanya dah boleh kot post final produc memandangkan petang ni dah nak kena hantar.. Harap dapat tangkap motip vid tu ye

video
Tak tau ni jadi ke idok.. Tapi gittew la gamaknya.. ha? Apa aku duk meraban ni? Jangan lupa recycle. Ok..

Adieu..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

6 comments:

  1. Owseeemm!
    tadi time intro to soundtrack dia dari Rooftop Prince an? an?

    ReplyDelete
  2. apesal la ko ni creative sgt eh day~ ..pinjam tangan ko jap boley..? EHE. =p

    ReplyDelete
  3. Anon1, yep, Rooftop Prince..comel je lagu2 dia an?

    Anon2, tunggu setel binding FYP bru ley tukar milik tangan ni..hohoh

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*