hari menulis blog

Thursday, May 05, 2011

hari ni aku rasa hepi tapi takde sebab..padahal aku patut rasa tak hepi sebab ada la sebab musababnya. in short, aku boleh hepi bila aku tak patut hepi dan itu adalah bagus ye..sayangnya, keadaan cani jarang sangat jadi. memang aku queen of rage..marah sini marah sana..

one thing for sure, i'm a negative person. i despise negative respond which makes me negative. get it? people around me, eventhough tak semua macam tu, some significant group of people, sangat-sangat negatif dan pada masa yang sama suka buat semua orang negatif.ini agak pelik..

why on earth should you make people unhappy just because you're unhappy?
i ask myself this very question a thousand times. ok, metapora-pora je tu. but honestly, i did ponder on that particular matter for quite some time.

muka nak ketat je


kenapa ye?
bila aku tanya diri sendiri, budak kecik lam palehotak aku ni pun jawab.. because, everyone deserves to be happy. but why only they got to be happy and not you. screw this..make that lot unhappy just like you..win biotch!

ini sangat jahat dan tidak berperikemanusiaan. kepada mangsa separa sedar yang pernah kena ngan aku, maaf ye.. my alter ego always get the best of me.

kepada mereka di luar sana yang negatif macam saya. please..when you're unhappy, doesn't mean that you're the only person in the world who is currently unhappy. there's so many unfortunate people out there yang lebih menyedihkan dari kita-kita.. take mat rempit for example. who wanna live like that? *grin

hari ni aku nak kempen..jom hepi-hepi. walaupun ke-hepi-an kita tu boleh buat orang lain tak hepi..pedulikkan jek mereka tu.. jom hepi-hepi..yay!!!


plus, you look prettier when you're happy..

that's it..
happy blogging people..
adieu

No comments:

Post a Comment

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*