bercemolot di dalam bas KKKL

Sunday, December 05, 2010

yup i'm home and it's raining..aahhh..tak syoknya!
malam tadi bas sangat laju dan sangat tak selesa sebab aku duk seat paling belakang..tengah syok tido tiba-tiba terdengar...chup...chup...chup..

alamak..kejadahkah itu?
ada orang tengah bercemolot ke?aku jenguk seat depan..macam tak..aik..kuat bebenor bunyiknya..steam betol culprit ni..aku pun..ehem.ehem..(bagi signal suh slow sikit)..tapi still bunyik cam tadi..chup..chup..chup..oh come on people..get a room! aku maleh nak layan, so aku bantai tido balik..

aku tak ingat pukul berapa tapi terbangun balik sebab bumpy road..dah la seat paling belakang..paham-paham jela ek..

chup..chup..chup..

aii..tak abeh lagi adegan bercemolot ni? naik menyampah dah bunyiknya..cam kuat semacam je..aku pun semangat la cari sapelah punya angkara kluar bunyi stim tu..cari punya cari aku rasa cam bunyik tu kuat semacam..macam kat sebelah aku..ai takkanlah..(aku duk seat double..lelaki kat sebelah aku)..

rupa-rupanya orang sebelah aku ni makan chewing gum..you know when people chewing without closing his/her mouth akan ada bunyik menyedot air liur yang nak meleleh?hah...itulah explanation nya..

i dunno la whether mamat ni memang makan cam ni or just trying to make fun of the other couple dalam bas supaya tak bercemolot..jangan orang ingat kitorang yang bercemolot sudah..

p/s: orang yang makan berbunyik ni gila disturbing and not to mention disgusting..

2 comments:

  1. chup2. ingtkn mmg ade. wt saspen aku je. hahahah

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*